Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Levante del Cabañal (31183) - La pesadilla de Daffy (48192) » 72520100: T17/J9/IV

Liga 72520100 Información oficial sobre el partido 72520100 en Hattrick

24.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / IV.42 (3465)

Levante del Cabañal Alineación oficial del equipo 'Levante del Cabañal' en el partido 3 - 2 AbstemiTeam Alineación oficial del equipo 'AbstemiTeam' en el partido
0 - 1 Rodolfo Taranco (32')
Javier Miranda (32') 1 - 1
André Correia (84') 2 - 1
2 - 2 Silvio Lozano Miralles (84')
Gonzalo Bermúdez (86') 3 - 2
Levante del Cabañal Alineación oficial del equipo 'Levante del Cabañal' en el partido 3 - 2 AbstemiTeam Alineación oficial del equipo 'AbstemiTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Levante del Cabañal Alineación oficial del equipo 'Levante del Cabañal' en el partido 1 - 1 AbstemiTeam Alineación oficial del equipo 'AbstemiTeam' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,6 % 70,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levante del Cabañal

Goles Goles

  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Sergio Esteban López se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Rodolfo Taranco que va anotar el 0 - 1 per a AbstemiTeam sense cap impediment.
  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Llevant s'esgargamellaven dempeus per esperonar Javier Miranda que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Llevant contenien la respiració mentre en André Correia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Llevant s'avançava al marcador al minut 86, després d'un rebot que va caçar en Gonzalo Bermúdez per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Llevant va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Miranda en un 1 contra 1 amb el porter Bastien Lorillou, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Miranda de Llevant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Gonzalo Bermúdez de Llevant va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Miranda es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

AbstemiTeam

Goles Goles

  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Als 84 minuts de partit, Silvio Lozano Miralles de AbstemiTeam va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Benito Redondo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 69, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Bodoque va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 18 va fer que Bastien Lorillou de AbstemiTeam hagués d'abandonar el terreny de joc. Ittipol Mekhala va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 28 (Lesión): AbstemiTeam es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Isidro Acheros no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nazario Cantarero al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Silvio Lozano Miralles ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.