Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delirium Tremens F.C. (1416044) - Campamento Base (992725) » 724701028: T74/R5

Copa 724701028 Información oficial sobre el partido 724701028 en Hattrick

15.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 5

Delirium Tremens F.C. Alineación oficial del equipo 'Delirium Tremens F.C.' en el partido 7 - 8 Campamento Base Alineación oficial del equipo 'Campamento Base' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Delirium Tremens F.C. Alineación oficial del equipo 'Delirium Tremens F.C.' en el partido 3 - 1 Campamento Base Alineación oficial del equipo 'Campamento Base' en el partido
Tiene mucha potra 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delirium Tremens F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Delirium van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Güner Öykü en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Güner Öykü de Delirium va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Delirium equilibrava la balança al minut 79. En Klaas Sabandar, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Delirium Güner Öykü quasi va assolir l'empat al minut 21 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sorinel Şoima va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Thomas Boccia el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ştefan Bălăuţă va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Delirium va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Klaas Sabandar en un 1 contra 1 amb el porter Nazarii Krushelnitskiy, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Al minut 92 es va veure una gran oportunitat per a Delirium per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gianpaolo Rana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sorinel Şoima va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Wiktor Hajto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Delirium.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Franz-Christoph Klippel de Delirium va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Delirium Gianpaolo Rana va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Delirium Ştefan Bălăuţă no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nazarii Krushelnitskiy es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Luigi Graziano, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Nazarii Krushelnitskiy va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Delirium i 7 - 7 al marcador.

Campamento Base

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Campamento prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jean-Baptiste Rion.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 25, Campamento va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Thomas Boccia.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Len Wortman de Campamento va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Filipe Freire Godói quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tomás Pagella, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 235 Minuto 100 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Len Wortman va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Campamento Ugo Magri no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tomás Pagella es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Aaron Michelangeli de Campamento, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tomás Pagella en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Campamento Liavon Kurackevich va intentar enganyar Tomás Pagella amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Campamento, Florin Furiş, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Jean-Baptiste Rion anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Campamento.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Campamento, Len Wortman, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 8 al marcador.