Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Olletas (488895) - Xuti Qui Pugui (801702) » 724592066: T74/R4

Copa 724592066 Información oficial sobre el partido 724592066 en Hattrick

08.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 4

Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 5 - 6 Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 2 - 0 Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido
Tiene bastante suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Olletas

Goles Goles

  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Martin Keß va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Olletas empatava el partit, 1 a 1, al minut 89.
  • 112 Minuto 114 (Gol por la izquierda): Al minut 114 del partit, el jugador Miel Vulker de Olletas va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Matthew Pattison del Olletas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Todd Smith va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Giulio Vitti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Olletas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Rainer Krabbe va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Jordi Garcera de Olletas va intentar batre la porteria rival al minut 67 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alireza Habibi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Pieretti.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Giuseppe Pieretti se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martin Keß de Olletas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Matthew Pattison de Olletas va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Olletas Jake Cummins va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Somprasong Punthai va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Olletas Celino Ferrández no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giulio Vitti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Olletas, Miel Vulker, col·locà la pilota just a les mans d'en Giulio Vitti. El marcador: 5 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Olletas Marvin Phillips, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Giulio Vitti. El marcador continuava 5 - 5.

Xuti Qui Pugui

Goles Goles

  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 64 minuts quan Bartłomiej Piętoń va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Pugui.
  • 140 Minuto 104 (Gol de contra de falta): Pugui va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Adrián Comenge la va transformar en el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Raúl Cavaleta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pugui que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pugui va anar a parar a la dreta de l'atac on en 赖 (Lai) 子荣 (Zirong), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pugui, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En 赖 (Lai) 子荣 (Zirong) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pugui va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Bartłomiej Piętoń va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 106 (Ocasión de contra por la izquierda): Pugui van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 106, però Jorge Luis Granada va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, José María Pujadas va xutar fora per a Pugui, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Carles Vert de Pugui, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Somprasong Punthai en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Juan Guadiana de Pugui va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Pep Lluís Ollich anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Pugui.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Pugui, Jorge Luis Granada, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Giulio Vitti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Pugui.