Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kminos (992409) - Escamot Batusser FC (1421509) » 724592020: T74/R4

Copa 724592020 Información oficial sobre el partido 724592020 en Hattrick

08.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 4

kminos Alineación oficial del equipo 'kminos' en el partido 4 - 5 Escamot Batusser FC Alineación oficial del equipo 'Escamot Batusser FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
kminos Alineación oficial del equipo 'kminos' en el partido 1 - 5 Escamot Batusser FC Alineación oficial del equipo 'Escamot Batusser FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kminos

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Javier Pinto ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, kminos es posava per davant 1 a 0.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Elias Ashton-Gunder la va rematar Elmar Cornelissen amb una magnífica volea que va fer pujar per a kminos el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Rainer Messinger va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Walter Eriksen de kminos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Justice Moruti de kminos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Tobias Ahrenst anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a kminos.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Javier Pinto va xutar fora per a kminos, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de kminos Eckard Hartig no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nark Hern es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de kminos Gian Mattia Bosatra, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nark Hern. El marcador continuava 4 - 4.

Escamot Batusser FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador visitant Luigi Speranzon va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 8 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 21 (Gol de falta): En Quinzinho Cunha Dias va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Tijn Lindemulder al minut 7 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Kevin Janzsó va xutar magistralment una falta al minut 19 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Noak Ehnlius va estar a punt de posar per davant a Batusser amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tobias Ahrenst va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mateusz Nadziejko. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Kevin Janzsó va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 274 Minuto 78 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 78, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Batusser va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tobias Ahrenst va desviar el xut final de Víctor Vílchez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 290 Minuto 94 (Ocasión de falta): En Quinzinho Cunha Dias s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 273 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 95, quan en Luigi Speranzon va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Tijn Lindemulder va marcar al minut 101 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Noak Ehnlius després que el jugador de Batusser li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Víctor Vílchez de Batusser va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Batusser, Luigi Speranzon, col·locà la pilota just a les mans d'en Tobias Ahrenst. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Batusser, Nark Hern, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mateusz Nadziejko va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Güven Babayiğit de Batusser, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tobias Ahrenst en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.