Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Zulo (989791) - realaravaca (1455701) » 724591871: T74/R4

Copa 724591871 Información oficial sobre el partido 724591871 en Hattrick

08.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 4

El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 5 - 7 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 2 - 5 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
Tiene bastante suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Zulo

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador 贺 (He) 荣佳 (Rongjia) de Zulo va aconseguir igualar el partit al minut 35, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Ildefonso Zarandona de Zulo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors del Zulo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 65, deixant Luis López Simón en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Zulo una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Joanot Bogatell, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Moisés Estacio va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Zulo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonçal Gorgoll ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Al minut 94 es va veure una gran oportunitat per a Zulo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando Arangoa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romà Corominas de Zulo es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Gonçal Gorgoll va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zulo Fernando Arangoa va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zulo Luis López Simón va intentar enganyar Domingos Nunes Martins amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Zulo Miguel Erinazu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Domingos Nunes Martins. El marcador continuava 5 - 6.

realaravaca

Goles Goles

  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): realaravaca va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Cristian Ştefănică.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vadim Miusov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Baptiste Escot, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 66, quan Jader Nieto va posar els visitants realaravaca per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de realaravaca va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tay How Su, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 284 Minuto 49 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Paolo Porzio de realaravaca al minut 49 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ruprecht Habicht va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Reda Merouani va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mikael Lahdensuo de realaravaca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Mikael Lahdensuo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sarayut Punthai va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de realaravaca i 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Paolo Porzio de realaravaca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sarayut Punthai en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Vadim Miusov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a realaravaca.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de realaravaca, Domingos Nunes Martins, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 7 al marcador.