Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El que nunca hace nada FC (486864) - TDA TEAM (1459050) » 724591764: T74/R4

Copa 724591764 Información oficial sobre el partido 724591764 en Hattrick

08.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 4

El que nunca hace nada FC Alineación oficial del equipo 'El que nunca hace nada FC' en el partido 1 - 4 TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
El que nunca hace nada FC Alineación oficial del equipo 'El que nunca hace nada FC' en el partido 1 - 6 TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El que nunca hace nada FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Camillo Mollica va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de nunca.

TDA TEAM

Goles Goles

  • 163 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 8 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Rafael Sánchez.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a TDA TEAM prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Jalil Kelachay.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Ahmad Meriana va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fernando Romero va augmentar l'avantatge de TDA TEAM a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Renán Illán ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Cristian Asmarandei va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fernando Romero que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Anselmo Padalino va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Luís Inverno, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Ahmad Meriana quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Francisco Luís Inverno, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anselmo Padalino de TDA TEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.