Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muñon F.C. (1339558) - Vivaercaña (1416332) » 724437476: T74/R3

Copa 724437476 Información oficial sobre el partido 724437476 en Hattrick

01.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 3

Muñon F.C. Alineación oficial del equipo 'Muñon F.C.' en el partido 1 - 2 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Muñon F.C. Alineación oficial del equipo 'Muñon F.C.' en el partido 2 - 1 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,7 % 25,4 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muñon F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Baltasar Ares Fernández va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Muñon, al minut 29. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Fausto Ginelli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Muñon.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): András Hösch de Muñon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Cristiano Uccheddu de Muñon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vivaercaña

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Vivaercaña van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 72, quan Gerardo Rodríguez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 139 Minuto 90 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Georges Leroy! Un inimaginable dribbling sobre Keiran Bickerton va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a Vivaercaña.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Vivaercaña va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Berkan Güvenç va desviar el xut final de Cedric Koolmoes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vivaercaña a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sami Koski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 260 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Egídio da Conceição, al minut 48 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Agamemnon Chatzizisis va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Eduard Rheinard, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Subait Al-Minhali va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Zygmunt Bardziński va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.