Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bustop (1340153) - Loire Ocean FC (1435469) » 724437470: T74/R3

Copa 724437470 Información oficial sobre el partido 724437470 en Hattrick

01.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 3

bustop Alineación oficial del equipo 'bustop' en el partido 1 - 3 Loire Ocean FC Alineación oficial del equipo 'Loire Ocean FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bustop Alineación oficial del equipo 'bustop' en el partido 1 - 1 Loire Ocean FC Alineación oficial del equipo 'Loire Ocean FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,2 % 69,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bustop

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al bustop una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pedro Troya, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): bustop per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Alejandro Brea va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 206 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 76, tothom va saber perquè en Raúl Cayon era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Souhaïb Merakchi xutant per a bustop va fer anar la pilota just on la volia, però Alex Pierelli, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pedro Troya de bustop anava molt fort i col·locat però Alex Pierelli no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de bustop Danni Dahlberg va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sergio Malo González, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alex Pierelli va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de bustop i 1 - 3 al marcador.

Loire Ocean FC

Goles Goles

  • 107 Minuto 14 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Marvin Schleifenlehner! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Florian Lamy, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Jakub Stypuła va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Florian Lamy. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Mohab Mehrez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Danni Dahlberg, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Grzegorz Kopka va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Loire va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Florian Lamy va quedar-se sol davant el porter Danni Dahlberg, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antoine Charles que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Loire, Jakub Stypuła, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Mohab Mehrez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Loire Nguyễn Bảo Đăng va intentar enganyar Danni Dahlberg amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 3.