Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stars Of Fantasy (30597) - Bitxo FC (438018) » 724437432: T74/R3

Copa 724437432 Información oficial sobre el partido 724437432 en Hattrick

01.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 3

Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido 6 - 7 Bitxo FC Alineación oficial del equipo 'Bitxo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido 2 - 1 Bitxo FC Alineación oficial del equipo 'Bitxo FC' en el partido
Tiene mucha potra 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stars Of Fantasy

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Joan Salvador 'Satanás' Melis sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 11 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Després de 41 minuts de partit, Pedro Álava igualava per Fantasy en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Fantasy una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Joan Salvador 'Satanás' Melis, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pedro Álava va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Luis Vicioso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Belarmino Fisteus va estar a punt d'empatar per a Fantasy quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Clemens Bezemer va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Fantasy enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Álava va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Christiano 'Ronaldo' Faugues estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pepe Luis Pont, als 74 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pepe Luis Pont de Fantasy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Valerio Roade xutant per a Fantasy va fer anar la pilota just on la volia, però Clemens Bezemer, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Miloš Jordán va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Fantasy, Belarmino Fisteus, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Pedro Álava anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Fantasy.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Suhar Etxegarai de Fantasy anava molt fort i col·locat però Clemens Bezemer no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fantasy Christiano 'Ronaldo' Faugues va intentar enganyar Clemens Bezemer amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.

Bitxo FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 1 (Gol tiro lejano): En Božidar Parić conduïa pel cercle central i, veient a en Teodor Tuluceanu desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Egoitz Hirigarai arribés a peus de Atle Storevik, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bitxo el 1 - 2.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Matteo Salomone va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ignacio Carpintero, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): El Bitxo se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 17, en Egoitz Hirigarai va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Bitxo va deixar en bona posició a en Egoitz Hirigarai per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Bitxo van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Óscar Flores de Lizaur no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Bitxo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 98, quan Atle Storevik va quedar-se sol davant el porter Miloš Jordán, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Al minut 109 de partit, Óscar Flores de Lizaur quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Bitxo Teodor Tuluceanu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miloš Jordán es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bitxo, Božidar Parić, col·locà la pilota just a les mans d'en Miloš Jordán. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Óscar Flores de Lizaur de Bitxo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miloš Jordán en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Egoitz Hirigarai anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Bitxo.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Laurent De Vlaminck, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Miloš Jordán va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bitxo i 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Ignacio Carpintero de Bitxo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miloš Jordán en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.