Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BibaOlesaYColauAlcaldesa (1455870) - Super Kira (315408) » 724435315: T74/R3

Copa 724435315 Información oficial sobre el partido 724435315 en Hattrick

01.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 3

BibaOlesaYColauAlcaldesa Alineación oficial del equipo 'BibaOlesaYColauAlcaldesa' en el partido 3 - 2 Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BibaOlesaYColauAlcaldesa Alineación oficial del equipo 'BibaOlesaYColauAlcaldesa' en el partido 3 - 2 Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BibaOlesaYColauAlcaldesa

Goles Goles

  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): BibaOlesaYColauAlca prenia la batuta de l'encontre al minut 60, quan en Trajano Borja va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, Trajano Borja facilitava les coses al BibaOlesaYColauAlca amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 141 Minuto 95 (Gol de contra por el centro): El BibaOlesaYColauAlca era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nathan Loriot va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de BibaOlesaYColauAlca van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 16 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Leopold Molons, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de BibaOlesaYColauAlca, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Fausto Moleiro va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): BibaOlesaYColauAlca va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Leopold Molons va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Guillermo Alvarado de BibaOlesaYColauAlca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Super Kira

Goles Goles

  • 160 Minuto 66 (Gol de falta): Al minut 66 del partit, Gabriel Śleboda va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Alberto Jalón que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Christophe Laplanche quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): SuperKira va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Sergi Roigé va quedar-se sol davant el porter Andrej Vukić, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): SuperKira va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andrej Vukić va desviar el xut final de Henok Wolde-Yohannes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Erkal Kırtay va deixar a Trajano Borja assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Alberto Jalón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Jalón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Alberto Jalón va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 71, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andrej Vukić va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 94 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Arne Wörns, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.