Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Felipe II F.C. (1454929) - Los hombres de Tito (1594990) » 724435089: T74/R3

Copa 724435089 Información oficial sobre el partido 724435089 en Hattrick

01.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 3

San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido 1 - 4 Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido 0 - 1 Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Felipe II F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): Felipe va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Santiago Díez de Aux la va transformar en el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Felipe van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 76 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Domenic Layer, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Jesús Barriga de Felipe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los hombres de Tito

Goles Goles

  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): David Ubago va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 33. 0 - 1 per a hombres.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Enric Micó va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pablo Dorarán, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a hombres augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Arnoldo Barreto es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Arnoldo Barreto quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Troya Medina, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Ramón Iracusta de hombres va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 43 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Sabin Maizkurrena va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Efrèn Giol després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Troya Medina va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Enric Micó. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.