Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madrid Deluxe (1431385) - onceburros (125801) » 724264854: T74/R2

Copa 724264854 Información oficial sobre el partido 724264854 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido 1 - 2 onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido 3 - 0 onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrid Deluxe

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 85 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Carlos Patrício Ferreira Rodrigues, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Madrid a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 el Madrid va posar setge sobre la defensa central visitant però en Niko Ala-Hiiro no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Madrid Carlos Patrício Ferreira Rodrigues quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Carlos Patrício Ferreira Rodrigues va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Madrid va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Szymon Rutka la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Vedran Timarić va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Irimo de Madrid es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 73, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Madrid va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Szymon Rutka va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Heiner Lörrach va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Niko Ala-Hiiro va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Madrid va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 84 que Heiner Lörrach no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

onceburros

Goles Goles

  • 190 Minuto 9 (Gol de falta): Al 9 minuts, El onceburros va fer el 0-1. En Brian Price va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Martínez Moreno de onceburros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 54 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Fabrizio Paonessa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Tasos Michos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pere Sansó, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 42 minuts, el onceburros va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Brian Price, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jari Van Innis de onceburros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.