Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VOLIM_TE (48356) - fanzara (120315) » 724264510: T74/R2

Copa 724264510 Información oficial sobre el partido 724264510 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

VOLIM_TE Alineación oficial del equipo 'VOLIM_TE' en el partido 4 - 0 fanzara Alineación oficial del equipo 'fanzara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VOLIM_TE Alineación oficial del equipo 'VOLIM_TE' en el partido 2 - 0 fanzara Alineación oficial del equipo 'fanzara' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VOLIM_TE

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Luiz Jonathans Masera va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de VOLIM_TE i marcant el 1 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de VOLIM_TE a 2 - 0. François Jollet va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Jordi Carles de VOLIM_TE va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): VOLIM_TE va aconseguir el 4 - 0 quan François Jollet va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Adolfo Ortega Flores gairebé va marcar per a VOLIM_TE des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Ángel Bengoechea al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adolfo Ortega Flores va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet François Jollet va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Urquijo per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Ángel Bengoechea va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Felix Tobias Grafing va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roman Lipiecki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felix Tobias Grafing de VOLIM_TE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

fanzara

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Vicent Bofill va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alex Prokopp, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 59 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en David Gener amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucián Maza.