Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AINARO FC (994811) - Vandish Team F.C. (435621) » 724264363: T74/R2

Copa 724264363 Información oficial sobre el partido 724264363 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido 0 - 5 Vandish Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Vandish Team F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido 0 - 4 Vandish Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Vandish Team F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AINARO FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de AINARO van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 19 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Thanos Gkoutis, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Arnedo de AINARO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76 del partit, Jorge Arnedo de l'equip AINARO, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Vandish Team F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Eduardo Montero al minut 10 va permetre a Vandish prendre avantatge per 0 - 1.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AINARO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Numa Pompilio Malagón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vandish es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 26.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Juan Blanco va augmentar l'avantatge de Vandish a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 82 pels visitants. En Eduardo Montero va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Vandish per augmentar la diferència al marcador a 0 - 5 al minut 84. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Eduardo Montero. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Al minut 18 de joc, Eduardo Montero de Vandish va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Juan Borja Lorena va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raul Vides va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abraham Bordonau va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Klāvs Sūna va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lapo Peron va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.