Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Losdelhuerto (1579304) - Carneiras CF (778867) » 724264233: T74/R2

Copa 724264233 Información oficial sobre el partido 724264233 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

Losdelhuerto Alineación oficial del equipo 'Losdelhuerto' en el partido 4 - 2 Carneiras CF Alineación oficial del equipo 'Carneiras CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Losdelhuerto Alineación oficial del equipo 'Losdelhuerto' en el partido 2 - 2 Carneiras CF Alineación oficial del equipo 'Carneiras CF' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,2 % 54,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Losdelhuerto

Goles Goles

  • 110 Minuto 27 (Gol de falta): Janus Peterlik va aconseguir l'empat per a Losdelhuerto mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Losdelhuerto una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Tom Luka, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 33.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): El jugador Sergio Porcel Muñoz de Losdelhuerto es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Losdelhuerto va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tony Reng des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Losdelhuerto va estar a punt d'arribar en un córner. En Hossein Asl Moshtaghi va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tony Reng de Losdelhuerto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Carneiras CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Carneiras agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Elvis Hägerström amb mestria.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Gonzalo Neves de Carneiras va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raúl Navarra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Carneiras que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Artur Granhão, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 74 en Salva Delort va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ladislao Gómez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Souhaïb Chriki va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Artur Granhão, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Ladislao Gómez va fer una estirada espectacular al minut 78, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Belmiro Fornellos.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Raúl Navarra va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.