Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Berrocalejo (315293) - Ciudad de Huelva (491376) » 724264047: T74/R2

Copa 724264047 Información oficial sobre el partido 724264047 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

FC Berrocalejo Alineación oficial del equipo 'FC Berrocalejo' en el partido 3 - 4 Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Berrocalejo Alineación oficial del equipo 'FC Berrocalejo' en el partido 3 - 0 Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Berrocalejo

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rayane Azzam va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Estéfano Fourcade la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Otili Anezkar va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andrei Rădulescu es va introduir dins la defensa central al minut 58, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Otili Anezkar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Berrocalejo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Berrocalejo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jorge Fernando Alarcón va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Estéfano Fourcade una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Othmar Kalas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Guzmán, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Berrocalejo Estéfano Fourcade quasi va assolir l'empat al minut 90 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrei Rădulescu.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Estéfano Fourcade es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Ciudad de Huelva

Goles Goles

  • 154 Minuto 57 (Gol de penalti): Huelva va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Fernando Inurrieta.
  • 150 Minuto 61 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Huelva sembla que dona bons resultats perquè al minut 61, Fernando Inurrieta va escurçar la diferència a 3 a 2 amb un llançament impecable.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Huelva va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Fernando Inurrieta aconseguint el 3 - 3.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Huelva es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Alejandro Martínez Conde es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.