Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GabiJV (1599238) - Yerbero (30723) » 724263884: T74/R2

Copa 724263884 Información oficial sobre el partido 724263884 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

GabiJV Alineación oficial del equipo 'GabiJV' en el partido 5 - 6 Yerbero Alineación oficial del equipo 'Yerbero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
GabiJV Alineación oficial del equipo 'GabiJV' en el partido 3 - 5 Yerbero Alineación oficial del equipo 'Yerbero' en el partido
Tiene suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,8 % 75,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GabiJV

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Nolan Kaćera va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 11 de joc. Giorgio Aquilonia es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de GabiJV van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Usama Shehab El Din.
  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Giorgio Aquilonia es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 5, reduint la distància pels locals.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Carlos Mier de GabiJV va fer un bon esprint per escapar-se de Abel Viguera i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 5. Tot un espectacle!
  • 113 Minuto 91 (Gol por la derecha): Després de 91 minuts de partit, Asier Guardiola igualava per GabiJV en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Juan Pedro Alarcón no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Asier Guardiola.

Yerbero

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 12 minuts Alexander Danilchenko va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gabriel Condratov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Yerbero agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gandara Ocejo amb mestria.
  • 180 Minuto 49 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Feliks Grynia de Yerbero va entrar per l'escaire. El marcador es posava 2 - 4 per als visitants al minut 49.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al 56 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Yerbero augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mink Crijne es rifés el porter i marqués el 2 - 5.
  • 171 Minuto 106 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Homero Negrón que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 5 - 6 per a Yerbero.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 26 (Ocasión de falta): Ignacio Cagiga va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Feliks Grynia que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Gandara Ocejo de Yerbero, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Homero Negrón va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Feliks Grynia, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Feliks Grynia després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ignacio Cagiga va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Salas Guzmán que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Condratov de Yerbero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marten de Ron de Yerbero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.