Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC-Yharnam (1434667) - real malages (995765) » 724263347: T74/R2

Copa 724263347 Información oficial sobre el partido 724263347 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

FC-Yharnam Alineación oficial del equipo 'FC-Yharnam' en el partido 4 - 2 real malages Alineación oficial del equipo 'real malages' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC-Yharnam Alineación oficial del equipo 'FC-Yharnam' en el partido 2 - 0 real malages Alineación oficial del equipo 'real malages' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC-Yharnam

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Lluís Albert Payrató va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de FC-Yharnam.
  • 120 Minuto 58 (Gol de falta): 施 (Shi) 贵荣 (Guirong) va donar a FC-Yharnam un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): FC-Yharnam va estar a punt de posar-se per davant al minut 93 però Lluís Albert Payrató va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de FC-Yharnam Valentin Nasta, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Aldopaolo Piana. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En André Rønnov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a FC-Yharnam.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de FC-Yharnam Horaci de Josep va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Xesc Bennàssar de FC-Yharnam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aldopaolo Piana en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.

real malages

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Daniel Julian sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 27 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Daniel Julian marqués l'empat. Al minut 89 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de malages va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Konrad Czerniakowski va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): En Daniel Julian va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 99 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Xesc Bennàssar va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 99 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paolo Whitfield es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Aldopaolo Piana de malages anava molt fort i col·locat però Andrei Sachelarescu no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de malages Konrad Czerniakowski va intentar enganyar Andrei Sachelarescu amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de malages, Fausto Lipparini, col·locà la pilota just a les mans d'en Andrei Sachelarescu. El marcador: 3 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Julian Camenzuli, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Andrei Sachelarescu va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de malages i 4 - 2 al marcador.