Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

market software mataro (1436881) - GGerar Team (1586569) » 724263259: T74/R2

Copa 724263259 Información oficial sobre el partido 724263259 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

market software mataro Alineación oficial del equipo 'market software mataro' en el partido 1 - 0 GGerar Team Alineación oficial del equipo 'GGerar Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
market software mataro Alineación oficial del equipo 'market software mataro' en el partido 4 - 1 GGerar Team Alineación oficial del equipo 'GGerar Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

market software mataro

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): software va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 43 Massimo Buchignani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En João Vítor Neves Rosa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de software se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Helmut Estermann va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Meindert Beerlage va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Carlão Santos Pires per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfonso Indacoechea va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Minkah Nkrumah va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Margar Petrosyan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan João Vítor Neves Rosa de software gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

GGerar Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Zdzisław Kurpios va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marc Roser, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Robert Dyson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 205 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Minkah Nkrumah era fer passades de llarga distància. Al minut 50 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Bogo Leljak però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GGerar va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zdzisław Kurpios, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): GGerar va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Burkhard Wiepurger es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Artūras Ivanauskis quasi aconsegueix empatar per GGerar al minut 89, però Marc Roser va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.