Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Pontevedra (991094) - PICHI'S TEAM (794961) » 724262466: T74/R2

Copa 724262466 Información oficial sobre el partido 724262466 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

Sporting Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting Pontevedra' en el partido 0 - 2 PICHI'S TEAM Alineación oficial del equipo 'PICHI'S TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting Pontevedra' en el partido 1 - 4 PICHI'S TEAM Alineación oficial del equipo 'PICHI'S TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Pontevedra

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 19 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Juan Quevedo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 210 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Justo Bertran va fer una magnífica aturada al minut 24, tot i el bon llançament de falta de Juan Quevedo.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Cefa Babacan va estar a punt d'empatar per a Pontevedra quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Justo Bertran va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Jere Pursiainen de Pontevedra va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Juan Quevedo de Pontevedra es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 82, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

PICHI'S TEAM

Goles Goles

  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Aberri Beltzuna era molt més ràpid que el defensa Sami Niiranen. Al minut 21, el jugador de PICHIS va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del PICHIS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tharlis Buarque Gomes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Sergio Benedito, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergio Benedito, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergio Benedito va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): PICHIS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Félix García de la Vega va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el PICHIS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Tharlis Buarque Gomes s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Nikola Vujnović va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Aberri Beltzuna va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 85, i va passar la pilota a Tharlis Buarque Gomes, però aquest no va encertar a marcar.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alberto Uría després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Faustino Pinto Pereira va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Félix García de la Vega de PICHIS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Félix García de la Vega es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Uría de PICHIS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.