Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.T.S. Barajas (779399) - Durarà gaire? F.C. (1431855) » 724262375: T74/R2

Copa 724262375 Información oficial sobre el partido 724262375 en Hattrick

25.10.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 2

C.T.S. Barajas Alineación oficial del equipo 'C.T.S. Barajas' en el partido 2 - 3 Durarà gaire? F.C. Alineación oficial del equipo 'Durarà gaire? F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.T.S. Barajas Alineación oficial del equipo 'C.T.S. Barajas' en el partido 2 - 2 Durarà gaire? F.C. Alineación oficial del equipo 'Durarà gaire? F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,6 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.T.S. Barajas

Goles Goles

  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jordi Llonch encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Bertín Martínez només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.
  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): En Abraham Silva va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Abraham Silva va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 el Barajas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alexandre Ramis no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Barajas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jakub Gleń ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chuse Lois Álvarez Cabiro de Barajas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Durarà gaire? F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, el D.G.F.C va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Fabio Giuliato, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, un xut de Jo Ghyselinck des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Orazio Marchelli quedar desmarcat i marcar per a D.G.F.C al minut 93. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ryszard Warczak va ridiculitzar a en Jakub Gleń amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ryszard Warczak ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Fabio Giuliato va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 72, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Igotz Otxaran va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): Al minut 5 en Meinrad Brendle va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Piotr Paszek.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Jo Ghyselinck de D.G.F.C va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jo Ghyselinck se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.