Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herencia Fc (989337) - club deportivo FK (438436) » 721295156: T74/J7/VII

Liga 721295156 Información oficial sobre el partido 721295156 en Hattrick

02.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VII.1004 (39040)

Herencia Fc Alineación oficial del equipo 'Herencia Fc' en el partido 4 - 1 Heliopolis Balompie Alineación oficial del equipo 'Heliopolis Balompie' en el partido
Salvador Cordido (3') 1 - 0
1 - 1 José María San Miguel Marín (16')
Eliseo Varona Rojas (19') 2 - 1
Romeu Puig-Sureda (42') 3 - 1
Vital Viana Infante (89') 4 - 1
Herencia Fc Alineación oficial del equipo 'Herencia Fc' en el partido 4 - 1 Heliopolis Balompie Alineación oficial del equipo 'Heliopolis Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Herencia Fc Alineación oficial del equipo 'Herencia Fc' en el partido 3 - 0 Heliopolis Balompie Alineación oficial del equipo 'Heliopolis Balompie' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herencia Fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Salvador Cordido al minut 3, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Herencia i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Eliseo Varona Rojas sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 19 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Heliopolis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Romeu Puig-Sureda la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Herencia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 42.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vital Viana Infante es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Romeu Puig-Sureda gairebé va marcar per a Herencia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en César Zubía va rematar alt.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Eliseo Varona Rojas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enol Hoyos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sarbil Artza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sarbil Artza de Herencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Heliopolis Balompie

Goles Goles

  • 163 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 16. L'anotador per Heliopolis va ser José María San Miguel Marín, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Pablo Illán va encarar al porter al 28, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Nuno Saborido va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 289 Minuto 80 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Lalo Samaniego per la seva rapidesa. Al minut 80 va intentar marxar per velocitat d'en Salvador Cordido, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Cruilles de Heliopolis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alejandro Cruilles va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.