Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

felteam (492074) - ferxxo FC (776171) » 721290572: T74/J9/VII

Liga 721290572 Información oficial sobre el partido 721290572 en Hattrick

16.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / VII.922 (38958)

Gun Team Alineación oficial del equipo 'Gun Team' en el partido 1 - 1 ferxxo FC Alineación oficial del equipo 'ferxxo FC' en el partido
0 - 1 Kiko Gallart (35')
Ramiro Vidanes (81') 1 - 1
Gun Team Alineación oficial del equipo 'Gun Team' en el partido 1 - 1 ferxxo FC Alineación oficial del equipo 'ferxxo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gun Team Alineación oficial del equipo 'Gun Team' en el partido 1 - 2 ferxxo FC Alineación oficial del equipo 'ferxxo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gun Team

Goles Goles

  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ramiro Vidanes no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Ascanio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Antoni Garrober havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Gun Team va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Luis Pablo Fañanas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Gun Team van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 56, però el xut de Ramiro Vidanes des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benicio Largacha de Gun Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Ramiro Vidanes de Gun Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sidre Boullosa de Gun Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Ascanio.

ferxxo FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de ferxxo Kiko Gallart va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Alfredo Barriga de ferxxo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Salvador Lázaro va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 23. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Javier Cuadrillero de ferxxo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ezequiel Satrústegui, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ezequiel Satrústegui va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el ferxxo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fernando Calzada s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ernesto Sáenz del Molino es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.