Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

wordr (801525) - Demoníacs (1416684) » 721290384: T74/J3/VII

Liga 721290384 Información oficial sobre el partido 721290384 en Hattrick

04.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / VII.919 (38955)

yanguasfc Alineación oficial del equipo 'yanguasfc' en el partido 1 - 0 Cardeña CF Alineación oficial del equipo 'Cardeña CF' en el partido
Ovidi Vilarrubla (34') 1 - 0
yanguasfc Alineación oficial del equipo 'yanguasfc' en el partido 1 - 0 Cardeña CF Alineación oficial del equipo 'Cardeña CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
yanguasfc Alineación oficial del equipo 'yanguasfc' en el partido 2 - 1 Cardeña CF Alineación oficial del equipo 'Cardeña CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yanguasfc

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. yanguasfc s'avançava en el marcador després que en Ovidi Vilarrubla xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En David Marcel Ros del yanguasfc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En David Marcel Ros va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de yanguasfc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): yanguasfc va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Eguilaz en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Ubiedo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en David Marcel Ros va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ulises García Palacios rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Joan Baptista Boneric, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Apel·les Gri es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): David Marcel Ros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Alberto Ubiedo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Àngel Pausàs de yanguasfc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cardeña CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan 汤 (Tang) 伟富 (Weifu) va estar a punt de posar per davant a Cardeña amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cassià Belenguer va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Cardeña al minut 28, però el xut de Enrico Musante va topar amb la tanca defensiva.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Cardeña creava perill des de la dreta al minut 87, però en Héctor Junquera Cano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alejandro Valcarcel desviant la pilota a servei de cantonada.