Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RABOVINCA (315268) - BimBamBum (988162) » 721289556: T74/J7/VII

Liga 721289556 Información oficial sobre el partido 721289556 en Hattrick

02.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VII.904 (38940)

RABOVINCA Alineación oficial del equipo 'RABOVINCA' en el partido 1 - 0 Monelos F.C. Alineación oficial del equipo 'Monelos F.C.' en el partido
Mario Cadret (40') 1 - 0
RABOVINCA Alineación oficial del equipo 'RABOVINCA' en el partido 1 - 0 Monelos F.C. Alineación oficial del equipo 'Monelos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RABOVINCA Alineación oficial del equipo 'RABOVINCA' en el partido 2 - 2 Monelos F.C. Alineación oficial del equipo 'Monelos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RABOVINCA

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mario Cadret de RABOVINCA va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): RABOVINCA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Isaac Benedicto en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Bosque, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): RABOVINCA va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Sabas Pallas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Rubén La Losa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Francisco Bosque va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Castaños va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Monelos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Monelos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Valero va desviar el xut final de Óscar Romero Gordillo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Jesús Taracido va estar a punt de posar per davant a Monelos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Valero va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El Monelos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Marko Kreiensen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Joan Condò va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.