Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Vendrell (488133) - Atletico CICA (1333447) » 721287193: T74/J4/VII

Liga 721287193 Información oficial sobre el partido 721287193 en Hattrick

11.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / VII.862 (38898)

psicosPeterman Alineación oficial del equipo 'psicosPeterman' en el partido 4 - 2 TERCUEL FC Alineación oficial del equipo 'TERCUEL FC' en el partido
0 - 1 Guillermo Deu (17')
Joseba Pelayo (38') 1 - 1
Joseba Pelayo (42') 2 - 1
2 - 2 Armando Coronado (47')
Jordi Fayos (56') 3 - 2
Mariano Malo (65') 4 - 2
psicosPeterman Alineación oficial del equipo 'psicosPeterman' en el partido 4 - 2 TERCUEL FC Alineación oficial del equipo 'TERCUEL FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
psicosPeterman Alineación oficial del equipo 'psicosPeterman' en el partido 4 - 2 TERCUEL FC Alineación oficial del equipo 'TERCUEL FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

psicosPeterman

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del psicosPeterman s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joseba Pelayo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Joseba Pelayo va donar a psicosPeterman un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 120 Minuto 56 (Gol de falta): psicosPeterman va agafar avantatge al minut 56 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jordi Fayos fent així el 3 - 2.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Alberto Iciar va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de psicosPeterman, Mariano Malo, que va marcar, sense saber com, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): psicosPeterman va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Perico Aynos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Alberto Iciar de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): psicosPeterman enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Jonathan Jordo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Utxin Andeko va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan José Giménez Paz de psicosPeterman va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, José Félix Parada gairebé va marcar per a psicosPeterman des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Juan Barros Aguado de psicosPeterman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TERCUEL FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Guillermo Deu va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Guillermo Deu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Armando Coronado va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Enrique Serrano-Suñer va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mircea Guină no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Balaguer de TERCUEL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.