Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Mascachicles F.C (1458409) - Málaga Galaxy FC (1598321) » 721286906: T74/J2/VII

Liga 721286906 Información oficial sobre el partido 721286906 en Hattrick

28.10.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / VII.857 (38893)

Los Mascachicles F.C Alineación oficial del equipo 'Los Mascachicles F.C' en el partido 3 - 2 Retrasaos FC Alineación oficial del equipo 'Retrasaos FC' en el partido
Rafael Loinaz (40') 1 - 0
1 - 1 José Miró (43')
Metodi Ilkov (77') 2 - 1
2 - 2 Irei Barturen (78')
Fidel Almansa (86') 3 - 2
Los Mascachicles F.C Alineación oficial del equipo 'Los Mascachicles F.C' en el partido 3 - 2 Retrasaos FC Alineación oficial del equipo 'Retrasaos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Mascachicles F.C Alineación oficial del equipo 'Los Mascachicles F.C' en el partido 2 - 4 Retrasaos FC Alineación oficial del equipo 'Retrasaos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mascachicles F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Corria el minut 40 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rafael Loinaz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Metodi Ilkov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mascachicles se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 77.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Mascachicles va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 86 Fidel Almansa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Metodi Ilkov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Raül Fusté va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Argarai Mikeltorena per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fidel Almansa va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Ramón Navarro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Metodi Ilkov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauricio Merino de Mascachicles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Loinaz de Mascachicles es va guanyar la targeta groga merescudament.

Retrasaos FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En José Miró va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Irei Barturen va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Retrasaos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan David Arévalo Morales va quedar-se sol davant el porter Irkus Ahatsetxeberri, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Serafín Villayuste no va ser aprofitada per en Argarai Mikeltorena que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81 en David Arévalo Morales va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.