Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SantJoan (1462996) - Real Independiente Cordobés C.F. (1366576) » 721286001: T74/J14/VII

Liga 721286001 Información oficial sobre el partido 721286001 en Hattrick

20.01.2024 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / VII.840 (38876)

Adrián Molón Alineación oficial del equipo 'Adrián Molón' en el partido 3 - 3 Real Independiente Cordobés C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Independiente Cordobés C.F.' en el partido
0 - 1 Antonio Marcolini (22')
0 - 2 Kaio Belchior (32')
0 - 3 Kaio Belchior (75')
Frederic Sanmartí (80') 1 - 3
Nel Folch (89') 2 - 3
Frederic Sanmartí (89') 3 - 3
Adrián Molón Alineación oficial del equipo 'Adrián Molón' en el partido 3 - 3 Real Independiente Cordobés C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Independiente Cordobés C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Adrián Molón Alineación oficial del equipo 'Adrián Molón' en el partido 0 - 7 Real Independiente Cordobés C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Independiente Cordobés C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adrián Molón

Goles Goles

  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Frederic Sanmartí va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els seguidors del Adrián van tornar a saltar d'alegria al minut 89. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Nel Folch que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): Després de 89 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Adrián, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Frederic Sanmartí de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pello Mukurullo de Adrián va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ignacio Puig Egido es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mircea Fotache i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Adrián, però el xut de Ignacio Puig Egido va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Battaner de Adrián va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José María Cubells de Adrián es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Felipe Battaner va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Real Independiente Cordobés C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Antonio Marcolini de Independiente va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Kaio Belchior va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Kaio Belchior de Independiente va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Independiente van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kaio Belchior, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Leroy Petersen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Independiente va quedar sense poder incrementar el seu marcador.