Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Le Poiré United (1369074) - Agolpedegarrotix (1337085) » 721285451: T74/J3/VII

Liga 721285451 Información oficial sobre el partido 721285451 en Hattrick

04.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / VII.831 (38867)

Le Poiré United Alineación oficial del equipo 'Le Poiré United' en el partido 1 - 1 Agolpedegarrotix Alineación oficial del equipo 'Agolpedegarrotix' en el partido
0 - 1 Sandalio Chicategui (16')
Vindio Pérez de Leon (64') 1 - 1
Le Poiré United Alineación oficial del equipo 'Le Poiré United' en el partido 1 - 1 Agolpedegarrotix Alineación oficial del equipo 'Agolpedegarrotix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Le Poiré United Alineación oficial del equipo 'Le Poiré United' en el partido 2 - 0 Agolpedegarrotix Alineación oficial del equipo 'Agolpedegarrotix' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Le Poiré United

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): United va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juan José Llanos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vindio Pérez de Leon que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Higinio Llobera de United va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Uthit Pichitsurakit va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): United va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vindio Pérez de Leon en un 1 contra 1 amb el porter Eduardo Cillario, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mathias Obritzberger va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Heiko Wilfert va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de United se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Luca Albertoni del United ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mathias Obritzberger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Agolpedegarrotix

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): El jugador Sandalio Chicategui de Agolpedegarrotix es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sergio Dolcinellas de Agolpedegarrotix va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en José Luis Pérez es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Agolpedegarrotix va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Clodomiro Antolínez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Agolpedegarrotix van sortir al contraatac al minut 83, però Gabi Lişiţă va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Agolpedegarrotix van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Maurici Tuxans des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Luis Pérez de Agolpedegarrotix amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.