Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

inmobiliaria o pazo (313092) - Ral Andalucia CF (1438285) » 721282258: T74/J2/VII

Liga 721282258 Información oficial sobre el partido 721282258 en Hattrick

28.10.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / VII.774 (38810)

inmobiliaria o pazo Alineación oficial del equipo 'inmobiliaria o pazo' en el partido 3 - 1 Ral Andalucia CF Alineación oficial del equipo 'Ral Andalucia CF' en el partido
0 - 1 Enrique Vargas (13')
Jan Pietrykowski (29') 1 - 1
Sergio Tenorio Tirado (89') 2 - 1
Sven Schmid (89') 3 - 1
inmobiliaria o pazo Alineación oficial del equipo 'inmobiliaria o pazo' en el partido 3 - 1 Ral Andalucia CF Alineación oficial del equipo 'Ral Andalucia CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
inmobiliaria o pazo Alineación oficial del equipo 'inmobiliaria o pazo' en el partido 3 - 1 Ral Andalucia CF Alineación oficial del equipo 'Ral Andalucia CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

inmobiliaria o pazo

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 29, en Gil Maria Violante la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jan Pietrykowski que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sergio Tenorio Tirado ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, inmobiliaria es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): inmobiliaria va aconseguir el 3 - 1 quan Sven Schmid va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luis Monet, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87, Dubi Hodir arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Ral Andalucia CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): En Enrique Vargas va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 13. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Andalucia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Klement Lisak va desviar el xut final de Jesús Gutiérrez de Foz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Carlos Soria Sancho va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Enrique Vargas, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Soria Sancho de Andalucia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.