Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sliven United (118792) - La Torre Xeve (797328) » 721281427: T74/J5/VII

Liga 721281427 Información oficial sobre el partido 721281427 en Hattrick

18.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VII.759 (38795)

Sliven United Alineación oficial del equipo 'Sliven United' en el partido 3 - 2 La Torre Xeve Alineación oficial del equipo 'La Torre Xeve' en el partido
0 - 1 José Mellado (6')
Antonio Casas (31') 1 - 1
Avguštin Grbec (37') 2 - 1
Yom-Tov Ben-Shushan (50') 3 - 1
3 - 2 José Mellado (69')
Sliven United Alineación oficial del equipo 'Sliven United' en el partido 3 - 2 La Torre Xeve Alineación oficial del equipo 'La Torre Xeve' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sliven United Alineación oficial del equipo 'Sliven United' en el partido 6 - 0 La Torre Xeve Alineación oficial del equipo 'La Torre Xeve' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sliven United

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Antonio Casas de Sliven va aconseguir igualar el partit al minut 31, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Avguštin Grbec, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Yom-Tov Ben-Shushan va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 50 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 el Sliven va posar setge sobre la defensa central visitant però en Carlo Maria Degani no va estar gens encertat.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sliven va ser a punt de marcar al minut 29, quan el seu jugador Ramsès Gairoles va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hasan Kemal Dursun. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Valentín Laín de Sliven gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

La Torre Xeve

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alejandro Enderica sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en José Mellado que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Torre seguien lluitant fins al final. Al minut 69, fruit d'aquests esforços, José Mellado va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Venanci Espert va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adalbert Benages de Torre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Adalbert Benages de Torre per doble groga al minut 35.