Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Redballs S.A.D (1597718) - Monda Lironda (778853) » 721278465: T74/J6/VII

Liga 721278465 Información oficial sobre el partido 721278465 en Hattrick

25.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / VII.706 (38742)

Redballs S.A.D Alineación oficial del equipo 'Redballs S.A.D' en el partido 0 - 2 Monda Lironda Alineación oficial del equipo 'Monda Lironda' en el partido
0 - 1 Carlos Valdés (80')
0 - 2 Matei Chiheri (85')
Redballs S.A.D Alineación oficial del equipo 'Redballs S.A.D' en el partido 0 - 2 Monda Lironda Alineación oficial del equipo 'Monda Lironda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Redballs S.A.D Alineación oficial del equipo 'Redballs S.A.D' en el partido 1 - 1 Monda Lironda Alineación oficial del equipo 'Monda Lironda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Redballs S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Henry Kasote es va comportar com un juvenil al minut 74 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Manuel Galaín de Redballs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Monda Lironda

Goles Goles

  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Lironda va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Carlos Valdés.
  • 136 Minuto 85 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Manuel Galaín va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Matei Chiheri se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 2 al minut 85 per a Lironda.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Lironda van sortir al contraatac al minut 36, però Matteo Verzeroli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Vasco Maltez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Lironda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Óscar Fuenleal va desviar el xut final de Carlos Valdés després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Lironda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Matteo Verzeroli va quedar-se sol davant el porter Óscar Fuenleal, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Egea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Valdés.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zé Manoel Ferrari de Lironda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.