Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Borondón F.C. (1462749) - LuLu Stars (119102) » 721276486: T74/J1/VII

Liga 721276486 Información oficial sobre el partido 721276486 en Hattrick

21.10.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 1 / VII.671 (38707)

San Borondón F.C. Alineación oficial del equipo 'San Borondón F.C.' en el partido 1 - 1 Peleles Balompié Alineación oficial del equipo 'Peleles Balompié' en el partido
Andrea Bartoletti (51') 1 - 0
1 - 1 Juan Marcel Cedillo (56')
San Borondón F.C. Alineación oficial del equipo 'San Borondón F.C.' en el partido 1 - 1 Peleles Balompié Alineación oficial del equipo 'Peleles Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Borondón F.C. Alineación oficial del equipo 'San Borondón F.C.' en el partido 1 - 1 Peleles Balompié Alineación oficial del equipo 'Peleles Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,3 % 38,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Borondón F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Borondón, atacant per l'esquerra al minut 51, va aprofitar el magnífic llançament de Andrea Bartoletti per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Al minut 77, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Peleles Balompié

Goles Goles

  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 56 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Juan Marcel Cedillo marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El Balompié va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Danél Torres però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Danél Torres va xutar magistralment una falta al minut 3 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Kasimir Solleveld de Balompié, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Borondón. La jugada d'estratègia del Balompié per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Marcel Cedillo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Brian Diestra va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Danél Torres va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Juan Marcel Cedillo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 76 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Danél Torres de Balompié va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Danél Torres va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.