Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Many Team (1459352) - St Matthew (1460807) » 721274983: T74/J4/VII

Liga 721274983 Información oficial sobre el partido 721274983 en Hattrick

11.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / VII.644 (38680)

Many Team Alineación oficial del equipo 'Many Team' en el partido 0 - 2 Blanda spartans Alineación oficial del equipo 'Blanda spartans' en el partido
0 - 1 Stefanos Verivakis (34')
0 - 2 Laurentz Greven (55')
Many Team Alineación oficial del equipo 'Many Team' en el partido 0 - 2 Blanda spartans Alineación oficial del equipo 'Blanda spartans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Many Team Alineación oficial del equipo 'Many Team' en el partido 0 - 8 Blanda spartans Alineación oficial del equipo 'Blanda spartans' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Many Team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Dragoş Tender va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Manuel Sáinz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Many va ser a punt de marcar al minut 51, quan el seu jugador Ramon Xarpell va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Carlos Aberasturi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en César Carro havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Alberche de Many va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quim Flix de Many va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Blanda spartans

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador de spartans Stefanos Verivakis va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 34 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al 55 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a spartans augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Laurentz Greven es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del spartans sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hüseyin Sayrun, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Stefanos Verivakis quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ernesto Talamo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.