Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

virulillas (1456202) - Úbeda Atlético (1334858) » 721274471: T74/J2/VII

Liga 721274471 Información oficial sobre el partido 721274471 en Hattrick

28.10.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / VII.635 (38671)

Funkerus Alineación oficial del equipo 'Funkerus' en el partido 2 - 1 Walking Dead Team Alineación oficial del equipo 'Walking Dead Team' en el partido
0 - 1 李 (Li) 宝隆 (Baolong) (42')
Xavi Magrí (60') 1 - 1
Federico Oliveros (80') 2 - 1
Funkerus Alineación oficial del equipo 'Funkerus' en el partido 2 - 1 Walking Dead Team Alineación oficial del equipo 'Walking Dead Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Funkerus Alineación oficial del equipo 'Funkerus' en el partido 3 - 0 Walking Dead Team Alineación oficial del equipo 'Walking Dead Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Funkerus

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Funkerus va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jackson Pires, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Xavi Magrí que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Funkerus, atacant per l'esquerra al minut 80, va aprofitar el magnífic llançament de Federico Oliveros per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giacomo Colpaert va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Garrido López va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Funkerus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jackson Pires, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Giacomo Colpaert va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lluís Clavaguera va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 53 minuts, en Federico Oliveros no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Funkerus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Giacomo Colpaert ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Manuel Isasaga de Funkerus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ramón González Blanco al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Giacomo Colpaert va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Jackson Pires de Funkerus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Oliveros de Funkerus es va guanyar la targeta groga merescudament.

Walking Dead Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): 李 (Li) 宝隆 (Baolong) va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Walking.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Eban de Walking es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.