Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tampones de Punta (1457761) - galleta (125355) » 721272707: T74/J8/VII

Liga 721272707 Información oficial sobre el partido 721272707 en Hattrick

09.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 8 / VII.603 (38639)

Tampones de Punta Alineación oficial del equipo 'Tampones de Punta' en el partido 5 - 0 madeiran Alineación oficial del equipo 'madeiran' en el partido
Manny Shortall (10') 1 - 0
Víctor Quintanal (25') 2 - 0
Policarpio Gutiérrez Gasset (26') 3 - 0
José María Torres Ochoa (54') 4 - 0
José María Torres Ochoa (71') 5 - 0
Tampones de Punta Alineación oficial del equipo 'Tampones de Punta' en el partido 5 - 0 madeiran Alineación oficial del equipo 'madeiran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tampones de Punta Alineación oficial del equipo 'Tampones de Punta' en el partido 6 - 0 madeiran Alineación oficial del equipo 'madeiran' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tampones de Punta

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Tampones va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Manny Shortall va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Tampones va aconseguir el 2 - 0 quan Víctor Quintanal va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Tampones a 3 - 0. Policarpio Gutiérrez Gasset va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tampones pel centre va donar un gran resultat: el gol de José María Torres Ochoa va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): José María Torres Ochoa va augmentar la diferència de Tampones a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 20 (Ocasión de falta): José María Torres Ochoa va sorprendre Maxwell Kelsey amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Tampones va ser a punt de marcar al minut 82, quan el seu jugador Pablo César Iduarte va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, José María Torres Ochoa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maxwell Kelsey va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Sanz de Tampones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

madeiran

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Ortega Aguilar estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bernhardt Rode, als 3 minuts, va fallar per ben poc.
  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Felipe Saura Pradas de madeiran va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Miguel Aretio que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Cardona de madeiran es va guanyar la targeta groga merescudament.