Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos (1365476) - R.C.D. Tomás Mingot (311609) » 721269458: T74/J9/VII

Liga 721269458 Información oficial sobre el partido 721269458 en Hattrick

16.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / VII.545 (38581)

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 2 - 1 R.C.D. Tomás Mingot Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Tomás Mingot' en el partido
Basilio Labadessa (39') 1 - 0
1 - 1 Othmar Schregg (55')
Manuel Dolarea (89') 2 - 1
Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 2 - 1 R.C.D. Tomás Mingot Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Tomás Mingot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 8 - 0 R.C.D. Tomás Mingot Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Tomás Mingot' en el partido
Está más tieso que su rival 8.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Basilio Labadessa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. RMCFTK es posava per davant!
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Manuel Dolarea, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del RMCFTK se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Enrique Llanos va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Patryk Byś va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RMCFTK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Basilio Labadessa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Radu Sevastre va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Enrique Llanos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 es va veure una gran oportunitat per a RMCFTK per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Dolarea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Patryk Byś va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Radu Sevastre va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Basilio Labadessa de RMCFTK es va guanyar la targeta groga merescudament.

R.C.D. Tomás Mingot

Goles Goles

  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Othmar Schregg va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Roelant Hammerstein de Tomás no va ser gol per ben poc.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Yannik Faust va fer al minut 68 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Oskari Alapirtti, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yannik Faust de Tomás va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.