Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MSR (313966) - Kebab de Bruyne (1336690) » 721268659: T74/J5/VII

Liga 721268659 Información oficial sobre el partido 721268659 en Hattrick

18.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VII.531 (38567)

MSR Alineación oficial del equipo 'MSR' en el partido 2 - 1 Zazpe Peluqueros Alineación oficial del equipo 'Zazpe Peluqueros' en el partido
Władysław Galus (19') 1 - 0
1 - 1 Daniele Meyenhofer (21')
Gianluigi Giovanardi (77') 2 - 1
MSR Alineación oficial del equipo 'MSR' en el partido 2 - 1 Zazpe Peluqueros Alineación oficial del equipo 'Zazpe Peluqueros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MSR Alineación oficial del equipo 'MSR' en el partido 5 - 0 Zazpe Peluqueros Alineación oficial del equipo 'Zazpe Peluqueros' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MSR

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MSR contenien la respiració mentre en Władysław Galus s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Corria el minut 77 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gianluigi Giovanardi, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Enrique Gomila del MSR ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enrique Gomila! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MSR van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Enrique Gomila, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): MSR va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enrique Gomila va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Tosesón.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Ignacio Horta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Al minut 68, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enrique Gomila va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Manuel Tosesón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ivan Hájek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Zazpe Peluqueros

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Daniele Meyenhofer que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peluqueros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stanislav Jagelka va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Francisco Sierra va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 62, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però András Endrefi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ivan Hájek haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Peluqueros al minut 78.