Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Cicero - Pernil (1437846) - Atlético Forest (1459748) » 721265179: T74/J3/VII

Liga 721265179 Información oficial sobre el partido 721265179 en Hattrick

04.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / VII.469 (38505)

SD Cicero - Pernil Alineación oficial del equipo 'SD Cicero - Pernil' en el partido 2 - 0 Recreativo de Corrales Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Corrales' en el partido
Apraze Agirre (36') 1 - 0
Apraze Agirre (56') 2 - 0
SD Cicero - Pernil Alineación oficial del equipo 'SD Cicero - Pernil' en el partido 2 - 0 Recreativo de Corrales Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Corrales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD Cicero - Pernil Alineación oficial del equipo 'SD Cicero - Pernil' en el partido 3 - 0 Recreativo de Corrales Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Corrales' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Cicero - Pernil

Goles Goles

  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Apraze Agirre va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Apraze Agirre va incrementar l'avantatge de Cicero amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Cicero va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar Iruela va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Salva Caravida.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Cicero per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zlatko Lakić, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Arkhip Kischenko va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Suso Ortiz Madaleno de Cicero gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Alejandro Germán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Salva Caravida va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dušan Čapljić. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Apraze Agirre va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Recreativo de Corrales

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alejandro Márquez no va ser aprofitada per en David Wise que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.