Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSV CARATGENA NUEVA TEMPROADA (800810) - Triskelinos C.F (991796) » 721262157: T74/J3/VII

Liga 721262157 Información oficial sobre el partido 721262157 en Hattrick

04.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / VII.415 (38451)

CSV CARATGENA NUEVA TEMPROADA Alineación oficial del equipo 'CSV CARATGENA NUEVA TEMPROADA' en el partido 0 - 5 Triskelinos C.F Alineación oficial del equipo 'Triskelinos C.F' en el partido
0 - 1 Ugo Rositani (6')
0 - 2 Raúl Immerzeel (14')
0 - 3 Franco Stern (40')
0 - 4 Manolo Gau (43')
0 - 5 Avelino Freire (78')
CSV CARATGENA NUEVA TEMPROADA Alineación oficial del equipo 'CSV CARATGENA NUEVA TEMPROADA' en el partido 0 - 5 Triskelinos C.F Alineación oficial del equipo 'Triskelinos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CSV CARATGENA NUEVA TEMPROADA Alineación oficial del equipo 'CSV CARATGENA NUEVA TEMPROADA' en el partido 0 - 2 Triskelinos C.F Alineación oficial del equipo 'Triskelinos C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSV CARATGENA NUEVA TEMPROADA

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Mickey Twyman va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 42 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CARATGENA Mohamed García de la Lama quasi marca al minut 54 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marcos Angulo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Triskelinos C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CARATGENA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ugo Rositani la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Triskelinos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 6.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al 14 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Triskelinos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Raúl Immerzeel es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Franco Stern va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, el Triskelinos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Manolo Gau, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Triskelinos l'avantatge per 0 - 5. Avelino Freire en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raúl Immerzeel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Avelino Freire va ridiculitzar a en Efrem Renyer amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Avelino Freire va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Abdelouassi Lahlou va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Otto Molari, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Erhardt Vesterskov va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Abdelouassi Lahlou va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Triskelinos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Otto Molari s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Luka Matun de Triskelinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.