Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GironaFire FC (308578) - shinga (1437278) » 721261569: T74/J10/VII

Liga 721261569 Información oficial sobre el partido 721261569 en Hattrick

23.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 10 / VII.404 (38440)

C.D. Atlético Albaidano Alineación oficial del equipo 'C.D. Atlético Albaidano' en el partido 1 - 0 R.C.D. Bermellón Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Bermellón ' en el partido
Lyuben Angelov (54') 1 - 0
C.D. Atlético Albaidano Alineación oficial del equipo 'C.D. Atlético Albaidano' en el partido 1 - 0 R.C.D. Bermellón Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Bermellón ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Atlético Albaidano Alineación oficial del equipo 'C.D. Atlético Albaidano' en el partido 2 - 0 R.C.D. Bermellón Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Bermellón ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Atlético Albaidano

Goles Goles

  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Albaidano prenia la batuta de l'encontre al minut 54, quan en Lyuben Angelov va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts disputats, Raúl Gándara gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ibai Olaitzola va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Albaidano van sortir al contraatac al minut 39, però Antonio Falas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alfredo Garnica per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ibai Olaitzola va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Albaidano ho intentava per la dreta per mitjà de Fausto Bordera, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

R.C.D. Bermellón

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Edu Jibaja va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Bermellón va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Martin Håkansson va desviar el xut final de Antón Castillejos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Georgi Nedelchev quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Bau de Bermellón es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.