Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jersey Devil (1337392) - nubeiru cfa (1336633) » 721260315: T74/J5/VII

Liga 721260315 Información oficial sobre el partido 721260315 en Hattrick

18.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VII.382 (38418)

Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido 1 - 1 Torrebronx Alineación oficial del equipo 'Torrebronx' en el partido
Carlos Moreno Torres (40') 1 - 0
1 - 1 Danilo Romero (41')
Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido 1 - 1 Torrebronx Alineación oficial del equipo 'Torrebronx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido 3 - 1 Torrebronx Alineación oficial del equipo 'Torrebronx' en el partido
Tiene mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jersey Devil

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 40 i semblava que Jersey desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Carlos Moreno Torres va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Jersey va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jaunzuria Akundegi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Jersey va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jordi Irureta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Salces.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jersey va ser a punt de marcar al minut 72, quan el seu jugador Jordi Rubiol va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jordi Rubiol va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Torrebronx

Goles Goles

  • 160 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41 del partit, Danilo Romero va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Torrebronx va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Ignacio Azcona va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Torrebronx va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Miguel Márquez va quedar-se sol davant el porter Manuel Mancha Zuazo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, un refús desafortunat de Manuel Mancha Zuazo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ignacio Azcona no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Pau Zugarrondo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 49 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Márquez de Torrebronx la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.