Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huleros (1339821) - Pixavineros, C.F. (1459202) » 721260265: T74/J6/VII

Liga 721260265 Información oficial sobre el partido 721260265 en Hattrick

25.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / VII.381 (38417)

Huleros Alineación oficial del equipo 'Huleros' en el partido 0 - 1 Pixavineros, C.F. Alineación oficial del equipo 'Pixavineros, C.F.' en el partido
0 - 1 Miklós Cholnoky (50')
Huleros Alineación oficial del equipo 'Huleros' en el partido 0 - 1 Pixavineros, C.F. Alineación oficial del equipo 'Pixavineros, C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Huleros Alineación oficial del equipo 'Huleros' en el partido 0 - 6 Pixavineros, C.F. Alineación oficial del equipo 'Pixavineros, C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huleros

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Óscar Pinedo Salazar era fer passades de llarga distància. Al minut 2 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Antonio De la Venta però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Atanas Yankulov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Huleros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Enveij va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Jordi Rodrigo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Huleros Pablo Ingunza quasi marca al minut 34 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pedro Cuero l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 el Huleros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Manolo Garbalda no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Ingunza de Huleros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pixavineros, C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Miklós Cholnoky que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Pixavineros,.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Óscar Pinedo Salazar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enrique Murillo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Enrique Murillo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Emilio Aristimuño, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pixavineros, va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emilio Aristimuño de Pixavineros, la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.