Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BELL-LLOC ATHLETIC CLUB (1598770) - Quintela-Benfiquistas (991242) » 721258501: T74/J13/VII

Liga 721258501 Información oficial sobre el partido 721258501 en Hattrick

13.01.2024 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 13 / VII.349 (38385)

BELL-LLOC ATHLETIC CLUB Alineación oficial del equipo 'BELL-LLOC ATHLETIC CLUB' en el partido 1 - 3 Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido
Cornelius Fritzmann (22') 1 - 0
1 - 1 黃 (Wong) 立仁 (Liren) (34')
1 - 2 Kalle Sitter (50')
1 - 3 Danilo Polanco (82')
BELL-LLOC ATHLETIC CLUB Alineación oficial del equipo 'BELL-LLOC ATHLETIC CLUB' en el partido 1 - 3 Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BELL-LLOC ATHLETIC CLUB Alineación oficial del equipo 'BELL-LLOC ATHLETIC CLUB' en el partido 0 - 5 Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BELL-LLOC ATHLETIC CLUB

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a BELL-LLOC va ser Cornelius Fritzmann.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Max Padró va ser clau en la jugada d'atac de BELL-LLOC al minut 19, quan ell mateix va fer una passada brutal a Paolo Monti, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 30 minuts, el BELL-LLOC va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Max Padró va fer una magnífica centrada, però la rematada de Cornelius Fritzmann va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): BELL-LLOC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Miguel Antonio Villornate des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 200 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 88. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Fernando Fernández Bea la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Willman Zapata de BELL-LLOC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Quintela-Benfiquistas

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts 黃 (Wong) 立仁 (Liren) va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): En Kalle Sitter donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 50 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Al minut 82, una falta xutada per Danilo Polanco va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Quintela-Benfiquist. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kalle Sitter que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En 黃 (Wong) 立仁 (Liren) va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jeremi Kljajič ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, 黃 (Wong) 立仁 (Liren) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Leopoldo Torres després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Henrique Arraña va poder desviar-lo a córner.