Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Symphysodon (435369) - Origin City (436576) » 721257816: T74/J10/VII

Liga 721257816 Información oficial sobre el partido 721257816 en Hattrick

23.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 10 / VII.337 (38373)

Symphysodon Alineación oficial del equipo 'Symphysodon' en el partido 1 - 0 CLÍNICA ZAMORITA ACESJKM Alineación oficial del equipo 'CLÍNICA ZAMORITA ACESJKM' en el partido
José María Tosesón (3') 1 - 0
Symphysodon Alineación oficial del equipo 'Symphysodon' en el partido 1 - 0 CLÍNICA ZAMORITA ACESJKM Alineación oficial del equipo 'CLÍNICA ZAMORITA ACESJKM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Symphysodon Alineación oficial del equipo 'Symphysodon' en el partido 2 - 0 CLÍNICA ZAMORITA ACESJKM Alineación oficial del equipo 'CLÍNICA ZAMORITA ACESJKM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Symphysodon

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José María Tosesón, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Symphysodon se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Diego Marco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Pedro Conrado gairebé va marcar per a Symphysodon des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lance Black de Symphysodon es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

CLÍNICA ZAMORITA ACESJKM

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Pardo va entorpir al marcador d'en Daniel Vitre per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en George-Cristian Scrioşteanu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Iván Mínguez Tahona va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Roberto Alba va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): ZAMORITA va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Franciscano Chillarón es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Iván Mínguez Tahona per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 73, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En George-Cristian Scrioşteanu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Pardo de ZAMORITA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Pardo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Franciscano Chillarón s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.