Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catastrofe FC (1432033) - Bellotas F.C (491273) » 721255605: T74/J3/VII

Liga 721255605 Información oficial sobre el partido 721255605 en Hattrick

04.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / VII.298 (38334)

Onuba C.F. Alineación oficial del equipo 'Onuba C.F.' en el partido 2 - 3 Benidorm Stars Alineación oficial del equipo 'Benidorm Stars' en el partido
David Alcobé (25') 1 - 0
1 - 1 Maximiliano Guzmán Baños (79')
Raül Aguilella (80') 2 - 1
2 - 2 Xuhar Agerretxe (82')
2 - 3 Maximiliano Guzmán Baños (85')
Onuba C.F. Alineación oficial del equipo 'Onuba C.F.' en el partido 2 - 3 Benidorm Stars Alineación oficial del equipo 'Benidorm Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Onuba C.F. Alineación oficial del equipo 'Onuba C.F.' en el partido 3 - 1 Benidorm Stars Alineación oficial del equipo 'Benidorm Stars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onuba C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 25 gràcies a la jugada de David Alcobé, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Raül Aguilella va donar a Onuba un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Ricardo Muñoz Hidalgo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Onuba per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan David Alcobé va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Miguel Tortolero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raül Aguilella va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Miguel Tortolero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Onuba Francisco Azcárraga quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ricardo Barral l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Alcobé va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lizer Bagües.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Azcárraga de Onuba es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnau Orobio de Onuba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Benidorm Stars

Goles Goles

  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el Benidorm va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Maximiliano Guzmán Baños, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 82 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Xuhar Agerretxe.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Benidorm va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 85. Maximiliano Guzmán Baños va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Carlos Sánchez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alfredo Jayaga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pepito Canillas de Benidorm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.