Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GarFy F.C. (434681) - Peitieiros FC (1587104) » 721254985: T74/J2/VII

Liga 721254985 Información oficial sobre el partido 721254985 en Hattrick

28.10.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / VII.287 (38323)

GarFy F.C. Alineación oficial del equipo 'GarFy F.C.' en el partido 1 - 1 Peitieiros FC Alineación oficial del equipo 'Peitieiros FC' en el partido
0 - 1 Iván Coronel (43')
Lautaro Ezequiel Esque (62') 1 - 1
GarFy F.C. Alineación oficial del equipo 'GarFy F.C.' en el partido 1 - 1 Peitieiros FC Alineación oficial del equipo 'Peitieiros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GarFy F.C. Alineación oficial del equipo 'GarFy F.C.' en el partido 0 - 2 Peitieiros FC Alineación oficial del equipo 'Peitieiros FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GarFy F.C.

Goles Goles

  • 136 Minuto 62 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Gustaw Skoniecki encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Lautaro Ezequiel Esque anotar per a GarFy el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Màrius Jauset va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lautaro Ezequiel Esque va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El GarFy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Lautaro Ezequiel Esque va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Peitieiros FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Iván Coronel donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Peitieiros al minut 3, però el xut de José Antonio Sosa va topar amb la tanca defensiva.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): José Antonio Sosa va xutar magistralment una falta al minut 33 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Antonio Sosa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Peitieiros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Iván Coronel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Louis-Marie Hus es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Miquel Masot va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Peitieiros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Vince Bond va quedar-se sol davant el porter Roberto Arisi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Vince Bond va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Gerard Prats, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Louis-Marie Hus de Peitieiros es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vince Bond es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.