Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Notthingam_prisa (48782) - valencia celtic (1368211) » 721253781: T74/J9/VII

Liga 721253781 Información oficial sobre el partido 721253781 en Hattrick

16.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / VII.265 (38301)

Notthingam_prisa Alineación oficial del equipo 'Notthingam_prisa' en el partido 0 - 4 valencia celtic Alineación oficial del equipo 'valencia celtic' en el partido
0 - 1 Daniel Lara (48')
0 - 2 Daniele Iorio (52')
0 - 3 Aurelio Pérez de Cuevas (71')
0 - 4 Florin Giuchici (79')
Notthingam_prisa Alineación oficial del equipo 'Notthingam_prisa' en el partido 0 - 4 valencia celtic Alineación oficial del equipo 'valencia celtic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Notthingam_prisa Alineación oficial del equipo 'Notthingam_prisa' en el partido 1 - 1 valencia celtic Alineación oficial del equipo 'valencia celtic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,7 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notthingam_prisa

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 39, el Notthingam_prisa estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Fortunato Martorana va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15, Izmerten Berioucha de Notthingam_prisa va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julian Knowles es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

valencia celtic

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador de valencia Daniel Lara va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 48 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Daniele Iorio va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, valencia va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Aurelio Pérez de Cuevas.
  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Aurelio Pérez de Cuevas va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Florin Giuchici, que no va fallar i va marcar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nicola Brancaleone ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): valencia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local César Vílchez va desviar el xut final de Daniel Lara després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Daniel Lara va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de César Vílchez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Florin Giuchici quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de César Vílchez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Nicola Brancaleone va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Azibar Lizartzaburu de valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.