Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Quinta del Buitre (1435379) - CF Spartha Qtskupo (440508) » 721253042: T74/J7/VII

Liga 721253042 Información oficial sobre el partido 721253042 en Hattrick

02.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VII.252 (38288)

La Quinta del Buitre Alineación oficial del equipo 'La Quinta del Buitre' en el partido 3 - 0 CF Spartha Qtskupo Alineación oficial del equipo 'CF Spartha Qtskupo' en el partido
Ventura Sobrado (7') 1 - 0
Luis Escayola (41') 2 - 0
Álvaro 'El Buitre' Butragueño (55') 3 - 0
La Quinta del Buitre Alineación oficial del equipo 'La Quinta del Buitre' en el partido 3 - 0 CF Spartha Qtskupo Alineación oficial del equipo 'CF Spartha Qtskupo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Quinta del Buitre Alineación oficial del equipo 'La Quinta del Buitre' en el partido 3 - 1 CF Spartha Qtskupo Alineación oficial del equipo 'CF Spartha Qtskupo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Quinta del Buitre

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Luis Escayola arribés a peus de Ventura Sobrado, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a La Quinta el 1 - 0.
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Kiriam Martínez Cabezón és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Luis Escayola perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Álvaro 'El Buitre' Butragueño va incrementar l'avantatge de La Quinta amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 4 en Luis Escayola ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ventura Sobrado el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roberto Varela per poc que no incrementa el marcador al minut 8. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Abdullah Al-Geyari va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Varela de La Quinta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CF Spartha Qtskupo

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 23, en un 1 contra 1 amb el porter, però Nicolás Palmas Miranda va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jerzy Stefańczuk des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Manuel Pranz va fer una jugada per la banda esquerra, però Nicolás Palmas Miranda va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Spartha van seguir progressant per la banda dreta. Karel In va tenir la seva oportunitat al minut 43, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Spartha va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bako Koné, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Heldur Pärn ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Granalosa de Spartha es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.