Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porculo FC (1371649) - Denia CD (1365168) » 721252525: T74/J3/VII

Liga 721252525 Información oficial sobre el partido 721252525 en Hattrick

04.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / VII.243 (38279)

Deportivo Helike Alineación oficial del equipo 'Deportivo Helike' en el partido 2 - 1 A.D Cervezas La Internacional Alineación oficial del equipo 'A.D Cervezas La Internacional' en el partido
Alberto Helausa (20') 1 - 0
Alberto Helausa (24') 2 - 0
2 - 1 Vladimir Gyurov (52')
Deportivo Helike Alineación oficial del equipo 'Deportivo Helike' en el partido 2 - 1 A.D Cervezas La Internacional Alineación oficial del equipo 'A.D Cervezas La Internacional' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Helike Alineación oficial del equipo 'Deportivo Helike' en el partido 2 - 2 A.D Cervezas La Internacional Alineación oficial del equipo 'A.D Cervezas La Internacional' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,7 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Helike

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador Alberto Helausa de Deportivo, després de 20 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Alberto Helausa era molt més ràpid que el defensa Fèlix Grabuleda. Al minut 24, el jugador de Deportivo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ausiàs Soler va rematar alt.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Campoo al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rafael Mármol va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Deportivo ho intentava per la dreta per mitjà de Aridani Sotres, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): El Deportivo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Rafael Mármol la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

A.D Cervezas La Internacional

Goles Goles

  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 52 una excel·lent centrada de Daniel Santillana va arribar a Vladimir Gyurov, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Estanislau Cabado quasi redueix la diferència al marcador al minut 26, però una gran estirada d'en Sergio Villafanes va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Javier Atocha va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Internacional va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Vladimir Gyurov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Internacional va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 42 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Rafa Gómez per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 58, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 65 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Estanislau Cabado, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 80 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Estanislau Cabado va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rafael Monserrat va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Santillana de Internacional va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.